Om bloggen

Til dig der vil blive klogere

NHL Bloggen er til dig der vil i gang med en hjemmeside, blog eller webshop, men føler at det tekniske står i vejen for at komme ordentligt i gang. Vi ved at begreber som domæner, webhoteller og hosting, kan være svære at forstå, hvis man ikke er teknisk anlagt.

Derfor er formålet med denne blog, at udbrede vores it-viden på en lettilgængelig måde, så du føler dig godt klædt på til at komme i gang med din hjemmeside, webshop eller blog.

Vi skriver derfor om stort og småt inden for emner som “Hvilket domænenavn bør jeg vælge” og “Hvad er et webhotel”. Vi kommer også med tips til hvordan du f.eks. kan forbedre din hjemmeside, hvis du allerede har en.

 

Og hvem er vi så?

NHL Data ApS blev etableret i 2000 og vores kernekompetencer er server-, web- og domænehosting samt softwareudvikling og rådgivning inden for it.

Hos os får du nemt og hurtigt din hjemmeside i luften. Du har nemlig mulighed for at registrere domæner og vælge webhoteller med 1-klik-installation, uanset om du skal bruge en blog, hjemmeside eller webshop. Vi bistår også gerne med hjælp til at sætte din hjemmeside op, så du blot skal koncentrere dig om at levere indholdet til hjemmesiden.

Vores mål er at skabe de bedste løsninger samt levere personlig og ærlig rådgivning, sådan at vi altid har tilfredse kunder. Hos os kan du regne med at teknik, sikkerhed og service altid er i orden – så kan du nemlig fokusere på det, som du er god til.

 

Er der et emne vi mangler at skrive om?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en idé til et emne du gerne vil vide mere om. Skriv til os på kontakt@nhl-data.dk.